Marirea si modelarea buzelor

Buzele, reprezinta unul printre cele mai importante simboluri ale feminitatii si frumusetii feminine, aflandu-se dintotdeauna in centrul preocuparii feminine. Uneori din necesitate, alteori din capriciu, multe femei opteaza astazi pentru omarire a buzelor. Daca va doriti o remodelare a buzelor, Swiss Dental va ajuta gasiti cateva informatii ce va pot fi utile in acest demers.

 

Marirea buzelor temporar si permanent

Marirea buzelor cu efect atat temporar, cat si permanent se adreseaza celor ce isi doresc buze bine conturate, sau usor accentuate, fie mai senzuale. Putine femei isi mai doresc astazi buze foarte mari, cu un aspect nenatural, inestetic.

Marirea buzelor cu efect temporar consta in injectarea fina a unor substante speciale fiziologice, cum este acidul hialuronic, care se resoarbe din buze in aprox 6 luni, procedura similara corectarii ridurilor, insa cu unele diferente.

Marirea buzelor cu efect permanent se realizeaza cu ajutorul uleiului de silicon, care este injectat in mai multe etape, la intervale regulate de timp, iar forma si volumul buzelor se mentin mai multi ani, fata de injectarea cu acid hialuronic.

 

Uleiul de silicon

O substanta excelenta, care ofera volum si forma dorita a buzelor pe termen foarte lung. Aceasta substanta realizeaza marirea permanenta a buzelor si se realizeaza treptat in mai multe sedinte, volumul dorit al buzelor obtinandu-se in medie dupa 3-4 astfel de sedinte, efectuate la intervale fixe de timp.

Procedura se recomanda persoanelor care au avut deja o marire de buze anterioara, pe termen mediu, cu acid hialuronic si doresc sa obtina un astfel de efect permanent.

Un aspect important il constituie posibilitatea de a corecta unele defecte genetice ale gurii sau reconstructii ale buzelor in urma unor mici accidente.

Cele mai noi trenduri

Swiss Dental va ofera in prezent cele mai noi trenduri in ceea ce priveste marirea buzelor:

  • accentuarea formei naturale a buzelor, prin injectare liniar, de jur imprejur.
  • corectarea ridurilor radiare din jurul gurii.
  • ridicarea colturilor exterioare ale gurii, pentru un look optimist.
  • inaltarea liniei superioare a buzelor.

Marirea volumului (augmentarea) buzelor, conturarea sau corectarea asimetriei acestora se realizeaza cu acid hialuronic de ultima generatie, fara riscuri alergice. Putem realiza aceste transformari estetice printr-o manevra nedureroasa, sub anestezie locala, care dureaza 10-15 minute, rezultatul fiind imediat vizibil, natural, cu efect pe termen lung. In timpul procedurii se produce un usor edem local care dispare in primele 24 de ore. Tratamentul nu produce alergii si poate dura de la 6 luni pana la 1 an.

Durata de recuperare

Durata perioadei de acomodare este scurta, 2-3 zile, pacienta putand reveni la programul obisnuit dupa 24 de ore. Rezultate obtinute sunt excelente, oferind o marire naturala a buzelor, un profil frumos reliefat si un aspect estetic, forma finala a buzelor fiind observata imediat.

Obtinerea unor buze senzuale, cu trasaturi frumoase fac din aceasta interventie una dintre cele mai solicitate in intreaga lume.