Implant dentar – cand este recomandat

06/05—2022 / no comments

Implantologia vă va ajuta să restabiliți nu numai frumusețea zâmbetului, ci și sănătatea acestuia. Absența a cel puțin unui dinte va duce la o deplasare treptată a celorlalți dinți. Prin urmare, între dinți se vor forma spații goale, în care alimentele vor rămâne blocate și, în consecință, se vor dezvolta bacterii care provoacă carii și procese inflamatorii în cavitatea bucală.

Mișcarea dinților poate duce la modificări ale aspectului feței (apariția pliurilor nazolabiale, fața înclinată), probleme cu vorbirea și mușcătura. Mestecarea necorespunzătoare a alimentelor crește riscul de boli gastrointestinale. O indicație pentru implantare este absența a cel puțin un dinte, defecte severe la nivelul cavității bucale și intoleranța la proteze.

Implantarea nu este recomandată persoanelor cu vârsta sub 21 de ani care încă urmează un antrenament activ al sistemului osos. Nu există cadre mai vechi pentru plasarea implantului. Puteți restabili starea cavității bucale chiar și la bătrânețe.

𝐈𝐦𝐩𝐥𝐚𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐝𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫

12/03—2021 / no comments

🇨🇭Lipsa unui dinte frontal poate afecta semnificativ încrederea de sine a pacientului, așadar implantul dentar reprezintă în prezent cea mai eficientă soluție pentru înlocuirea dinților lipsă, atât din punct de vedere funcțional, cât si estetic.

Fără durere ✅

Tratament rapid ✅

Un zâmbet perfect ✅

Pacient fericit

𝘡𝘢𝘮𝘣𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘤𝘶 𝘪𝘯𝘤𝘳𝘦𝘥𝘦𝘳𝘦!

Programează-te acum! 0238 722 522

📍Strada Colonel Buzoianu, nr. 23🖥